http://alexesoleil.com/files/gimgs/th-162_plattegrond-1.jpg
http://alexesoleil.com/files/gimgs/th-162_plattegrond-2.jpg
http://alexesoleil.com/files/gimgs/th-162_doorsnede-2.jpg
http://alexesoleil.com/files/gimgs/th-162_doorsnede-3.jpg
http://alexesoleil.com/files/gimgs/th-162_doorsnede-1.jpg
http://alexesoleil.com/files/gimgs/th-162_collage1.jpg
http://alexesoleil.com/files/gimgs/th-162_collage2.jpg
http://alexesoleil.com/files/gimgs/th-162_Oude-plattegronden.jpg
http://alexesoleil.com/files/gimgs/th-162_crop2.jpg
http://alexesoleil.com/files/gimgs/th-162_crop1.jpg
http://alexesoleil.com/files/gimgs/th-162_crop3.jpg
http://alexesoleil.com/files/gimgs/th-162_crop4.jpg

O B 1 3 3
Transformation of a two-floor apartment (second floor and attic) in Rotterdam [NL].
Design for a new interior lay-out and refurbishment.
Project by © Alexe Soleil for V. Kuster & R. Kien

[click on the images to enlarge]